Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Συνεργασία ΒΟΜΒΑ: Χατζηγιάννης - Ζουγανέλης - Μπουλάς

Μυθική συνεργασία έρχεται από τη νέα σεζόν. Χατζηγιάννης - Ζουγανέλης - Μπουλάς μαζί σε νυχτερινό κέντρο!

Αναμφισβήτητα, θα είναι το σχήμα που θα συζητηθεί τον ερχόμενη σεζόν. Μπορεί κάποιοι καλλιτέχνες να βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις και να μην έχουν συμφωνήσει με κάποιο νυχτερινό κέντρο, ωστόσο κάποιοι άλλοι έχουν ήδη δώσει τα χέρια. 

Oπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα εμφανίζεται με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά σε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα στην «Ακτή Πειραιώς», που αναμένεται να γίνει το πιο hot στέκι. Η συμφωνία έκλεισε πριν από λίγες μέρες και δεν άργησε πολύ να επιτευχθεί, αφού και από τις δύο πλευρές υπήρχε θετικό κλίμα. 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Σάκη Μπουλά ήδη εμφανίζονται στο συγκεκριμένο χώρο εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν άψογη συνεργασία με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου Κώστα Ματσίκα. Για τη φετινή σεζόν ήθελαν να συνεργαστούν με έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη, με τον οποίο παράλληλα θα ταιριάζουν και τα χνώτα τους. 

Από την άλλη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι φαν των δύο καλλιτεχνών, οπότε το κλίμα ήταν από την αρχή πολύ θετικό και σχεδόν από τις πρώτες συναντήσεις που έκαναν έδωσαν τα χέρια. 

Ο συνδυασμός των τριών καλλιτεχνών αναμένεται να είναι κάτι μοναδικό. Το χιούμορ του Ζουγανέλη σε συνδυασμό με την καυστικότητα του Μπουλά και την ερμηνεία του Χατζηγιάννη συντελούν στο να γίνουν το… απόλυτο σχήμα. 

Προς το παρόν οι δυο πλευρές βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές, ενώ κάποιοι κάνουν και συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι να τους απολαύσουμε όλους μαζί on stage, αφού αναμένεται να δώσουν ρεσιτάλ κεφιού και να προσφέρουν απόλυτη διασκέδαση.



http://www.espressonews.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου