Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ενημερότητα και...Μόρας, Μάντζιος για την ΑΕΚ!


Στην «ανάσα» για την ΠΑΕ ΑΕΚ από το Υπουργείο Οικονομικών και τους δύο βασικούς της μεταγραφικούς στόχους στέκεται ο αθλητικός Τύπος

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ
«Υπογράφουν Μόρας, Μάντζιος», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίας, η οποία υποστηρίζει: «Τελειωμένη η μεταγραφή των δύο παικτών». Σε άλλο θέμα, αναφέρεται στη συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη: «Παίρνει φορολογική ενημερότητα», είναι ο τίτλος και συμπληρώνεται: «Με 200.000 ευρώ κάνει μεταγραφές. Θετικά τα μηνύματα από τη συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Υφυπουργό Οικονομικών, μετά τη βούληση της Πολιτείας να βοηθήσει». Επίσης, φιλοξενούνται δηλώσεις του Χρήστου Αρκούδα, ο οποίος τονίζει: «Το όνειρό μου γίνεται τελικά πραγματικότητα».
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«Έρχομαι» είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος της εφημερίδας, η οποία φιλοξενεί συνέντευξη του Βαγγέλη Μόρα. «Μίλησα με τον κ. Μαύρο, θα τον δω κι από κοντά την Κυριακή. Φυσικά και θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ. Περιμένω μια σοβαρή πρόταση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», αναφέρει ο Έλληνας στόπερ και προσθέσει: «Ποτέ δεν έκρυψα τα συναισθήματά μου. Δε με τρομάζουν οι μεγάλες δυσκολίες, η ΑΕΚ είναι τεράστια και μπορεί να ξεπεράσει τα πάντα». Σε άλλο θέμα της εφημερίδας, αναφέρεται ότι ο Βαγγέλης Βλάχος επιθυμεί την απόκτηση των Κατίδη και Γιαννιώτα.
SPORTDAY
«Ελπίζει» είναι ο τίτλος της εφημερίδας για την ΑΕΚ και αναφέρεται στα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε ο Ανδρέας Δημητρέλος με τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη. «Πίστη Δημητρέλου για ρύθμιση-ανάσα με το Δημόσιο, χαμόγελα και σε Άρη, Πανιώνιο, ΟΦΗ, ΠΑΣ και Κέρκυρα», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.
GOAL
Ο Βαγγέλης Μόρας είναι το κεντρικό πρόσωπο και στο ρεπορτάζ του Goal. «Θέλω να γυρίσω», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, στην οποία τονίζεται: «Ξεκάθαρη η επιθυμία του Βαγγέλη Μόρα, αύριο το καθοριστικό ραντεβού του με τον Θωμά Μαύρο». Όσον αφορά το ζήτημα επιβίωσης της ΠΑΕ, αναφέρεται ότι: «Περιμένουν το φιλί της ζωής από το υπουργείο».
LIVE SPORT
«Αποπληρωμή χρεών σε 10 χρόνια», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας για την ΑΕΚ και αναφέρεται στις συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στον Ανδρέα Δημητρέλο και τους άλλους εκπροσώπους των ΠΑΕ και τον Υφυπουργό Οικονομικών. Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, η Live Sport αναφέρεται στα «Ραντεβού Μαύρου με Μόρα και Μάντζιο».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου