Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!


O ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τον πρωθυπουργό ότι με την ομιλία του την ΚΟ της ΝΔ «διάλεξε την επέτειο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας για να διακηρύξει τις προθέσεις μιας δεξιάς και αυταρχικής κυβέρνησης, που θέτει τους πολίτες στο περιθώριο, ενώ απομονώνει τη χώρα από την Ευρώπη»


Με δηλώσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές προσπαθεί να αντιπολιτευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια κυβέρνηση μόλις λίγων εβδομάδων και με τη γνωστή πάρα πολύ άσχημη κατάσταση της οικονομίας, η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να τροχοπεδήσει την κάθε κίνηση της κυβέρνησης προς ικανοποίηση των κομματικών της συμφερόντων. Στην τελευταία δήλωση του ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τον όρο "δεξιά κυβέρνηση" ως κάτι κακό και αντίθετο με την σημερινή επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Την αποκατάσταση της δημοκρατίας δεν μπορεί να την καπηλεύεται κανένας. Ας δουν κάποιοι τις συνθήκες που επικρατούν και τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών και ας πάψουν να σπείρουν ξανά στον λαό τη διχόνοια, χτίζοντας πάνω σε ιδεολογήματα, με τέτοιες δηλώσεις.


 Αντιπολίτευση εκτός πραγματικότητας. Ας δουν το έργο της κυβέρνησης και ας κρίνουν, όπως και όλοι μας. Να' μαστε όλοι αυστηροί κριτές, αλλά με ουσιαστικά επιχειρήματα και μετά από κάποιο κυβερνητικό έργο. Μια κυβέρνηση λίγων εβδομάδων τι έργο έχει να επιδείξει; Και ας μη γελοιόμαστε δεν υπήρξαν προεκλογικές δεσμεύσεις για έξοδο από το μνημόνιο τον επόμενο μήνα, όσο και να φωνάζει η αντιπολίτευση. 


Όποιος διαφωνεί και νευριάζει με όλα τα παραπάνω μπορεί απλά να τα αγνοήσει!


Mithikos

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου