Πεθαίνω ξανά - Β. Μπουλούμπασης | mithikos.gr [Music 2012] _ Σύντομα κοντά σας

Έρχεται το νέο τραγούδι του Βασίλη Μπουλούμπαση "Πεθαίνω ξανά"...(Διαβάστε περισσότερα)

Μολύβι-γραφίδα για i-phone και i-pad ετοιμάζει η Apple;

Μέχρι τώρα η Apple απέρριπτε μετά βδελυγμίας το ενδεχόμενο να διαθέσει στο εμπόριο κάποια γραφίδα για τα προϊόντα της....(Διαβάστε περισσότερα)

Mithikos LIVE

mithikos.gr

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Δεδομένα για 141 Έλληνες ζήτησε η αστυνομία από το Facebook το 2013



Αιτήματα για διάφορα στοιχεία που αφορούν 141 Έλληνες χρήστες έχουν υποβληθεί από τις ελληνικές Αρχές στο Facebook κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2013, σύμφωνα με την πρώτη σχετική αναφορά του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Σε λίγες περιπτώσεις τα αιτήματα αυτά δεν ήταν ατομικά, αλλά αφορούσαν πάνω από έναν χρήστη. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της αναφοράς, το Facebook ενέκρινε το 54% των 122 αιτημάτων, το οποίο σημαίνει ότι παραχώρησε πληροφορίες για τους λογαριασμούς τουλάχιστον 66 Ελλήνων μέσα σε 6 μήνες. Το σύνολο των χρηστών για τους οποίους ζητήθηκαν στοιχεία από τις Αρχές 74 χωρών προσεγγίζει τους 38.000 παγκοσμίως.
Όπως τονίζουν εκπρόσωποι της εταιρείας, οι κυβερνήσεις υποβάλλουν αιτήματα στο Facebook ώστε να λάβουν πληροφορίες για λογαριασμούς στο πλαίσιο επίσημων ερευνών.
«Η συντριπτική πλειονότητα αυτών των αιτημάτων αφορά ποινικές υποθέσεις, όπως ληστείες και απαγωγές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κυβερνητικά αιτήματα ζητούν βασικές πληροφορίες για τους συνδρομητές (π.χ.το όνομά τους και το πότε γράφτηκαν στην υπηρεσία). Άλλες φορές, πάλι, μπορεί επίσης να ζητάνε αρχεία καταγραφής διευθύνσεων IP ή περιεχόμενο των λογαριασμών», επισημαίνεται στην έκθεση, στην οποία δεν αποκαλύπτονται στατιστικά στοιχεία για τη φύση των αιτημάτων.
Τα πρωτεία κατέχουν οι ΗΠΑ με 11.000 αιτήματα για περισσότερους από 21.000 λογαριασμούς χρηστών. Από αυτά ικανοποιήθηκε το 79%. Αμέσως μετά ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο (1.975 αιτήματα για 2.337 χρήστες) και η Γερμανία (1.886 αιτήματα για 2.068 χρήστες).
«Όπως έχουμε δηλώσει κατ' επανάληψη, πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι κυβερνήσεις μπορούν να ανταποκρίνονται με διαφανή τρόπο στο καθήκον τους για προστασία των πολιτών. Η κυβερνητική διαφάνεια και η δημόσια ασφάλεια δεν αλληλοαποκλείονται», δήλωσε ο Κόλιν Στρετς, γενικός νομικός σύμβουλος του facebook. 

Για μια ακόμα φορά φαίνεται ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας στο facebook γιατί οτιδήποτε παρακολουθείτε όταν το επιβάλλει η ανάγκη.
Πηγή : in.gr

Αύριο Πέμπτη 29/8 οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ !



Αύριο Πέμπτη 29/8 θα γίνει από το υπουργείο Παιδείας η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια,ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στα Λύκεια, αλλά και ηλεκτρονικά στη σελίδα 
http://results.minedu.gov.gr/ του Υπουργείου Παιδείας όπου θα μπορούν οι επιτυχόντες με τον προσωπικό τους κωδικό να μάθουν τον νέο τους προορισμό.

Καλά αποτελέσματα!

Νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης!



Νεκρός βρέθηκε ο Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του στο Κολωνάκι!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία του γνωστού σχεδιαστή. Αυτή την ώρα οι αρχές διερευνούν τα αίτια του τραγικού γεγονότος.

Γνωστό ήταν τον τελευταίο καιρό ότι ταλαιπωρούνταν από κατάθλιψη, την οποία έδειχνε να την έχει ξεπεράσει.


Σε μια τελευταία του συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα πριν λίγους μήνες στην ερώτηση «Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μοιραστείτε με όσους διαβάσουν αυτήν τη συνέντευξη

Απάντησε:

«Θέλω να δώσω μια συμβουλή στους νέους γονείς. Είναι σημαντικό να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αυτοπεποίθηση, διότι εγώ ξέρω αυτόν τον καημό επειδή μεγάλωσα με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και αυτό με έχει βλάψει.»


Ας είναι ελαφρύ το χώμα!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδά μαντινάδες σε κρητικό γλέντι!

Στο πολύ παραδοσιακό το έχει ρίξει ο Σάκης τώρα τελευταία. Μία τα σαλάχια, μία οι μαντινάδες...να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει στο μέλλον..

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε να διασκεδάζει σε παραδοσιακό γλέντι, στην εκδήλωση της Ομάδας της Δόξας Παχιανών, σε κρητικό γλέντι με τον Νίκο Ζωιδάκη. 

Ο τραγουδιστής φυσικά δεν δίστασε να ανέβει στην σκηνή, να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει μια δική του μαντινάδα! 

Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί: 



Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Εκνευρισμός στους Σκοπιανούς... Βρέθηκε ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου στις Σέρρες(;)


Απίστευτος εκνευρισμός επικρατεί στα Σκόπια, με την φημολογία και μόνο ότι στην Αμφίπολη Σερρών βρέθηκε τάφος που μπορεί να ανήκει στον βασιλία της Μακεδονίας Αλέξανδρο. Η είδηση έχει φτάσει στην γειτονική χώρα και μάλιστα φημολογείται ότι έχει δοθεί σχετική εντολή...
να μην αναπαραχθεί πουθενά η είδηση σε ΜΜΕ, καθώς η FYROM στηρίζει το τουριστικό της προιόν, πάνω στον μύθο ότι είναι η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Και πράγματι σε ιστοσελίδες των Σκοπιων η έτσι κια αλλιώς μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη δεν αναφέρεται ... πουθενά. 

Έλληνας που ζει και εργάζεται στα Σκόπια και δεν θέλει να αναφερθεί το όνομα του, καθώς έχει επιχείρηση στην γειτονική χώρα, μας μετέφερε, πως η είδηση της ανακάλυψης του τεράστιου τάφου, είναι κεντρικό θέμα συζήτησης. 

Σκεφτείτε μόνο αν αποδειχτεί πως ο τάφος είναι πράγματι του Αρχαίου Μακεδόνα, οι Σκοπιανοί θα αυτοδιαφημίζονται ως η χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τόσο ο τάφος του πατέρα του όσο και του ίδιου θα είναι στην Ελλάδα... Κανονικό στραπάτσο. Eίναι αυτό που λένε πως ο κλέφτης και ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται...

Δείτε το βίντεο του Αlpha με εικόνες από την Αμφίπολη:




parapolitika.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Παρέμβαση της γερμανικής Αστυνομίας για να κατέβει η σημαία των Σκοπίων | Schalke-PAOK


Δείτε VIDEO με τους Γερμανούς Αστυνομικούς να μπαίνουν στην κερκίδα των οπαδών της Σάλκε, όταν ο ΠΑΟΚ ζήτησε να κατέβει η σημαία των Σκοπίων.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι έχει ανέβει μία σημαία των Σκοπίων και αμέσως ζήτησε να κατέβει. Οι υπεύθυνοι της UEFA κινήθηκαν άμεσα και με παρέμβαση της Αστυνομίας η σημαία κατέβηκε.

Δείτε VIDEO με τις αστυνομικές δυνάμεις να μπαίνουν μέσα στην κερκίδα των οπαδών της Σάλκε.



Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

3,7 εκατομμύρια πούλησε το ΚΚΕ τον 902

Μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης κ. Λασκαρίδη και ενημέρωσή του για..


την υπόθεση της μεταβίβασης του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού 902, ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλας, δήλωσε:

«Το ΕΣΡ εξετάζει όλα τα στοιχεία σχετικά με τη διαφάνεια, τη νομιμότητα και το πόθεν έσχες για το τίμημα των 3.700.000 € που συμφωνήθηκε να καταβάλει η αγοράστρια εταιρεία για το σύνολο των μετοχών της εταιρείας «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε.», 902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM. Εκλήθησαν οι αγοραστές του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού 902 προκειμένου να ενημερώσουν το ΕΣΡ για όλα τα στοιχεία που αφορούν στη μεταβίβαση των μετοχών αυτών, ενώ έχουν ήδη οριστεί τόσο ο οικονομικός όσο και ο νομικός σύμβουλος του ΕΣΡ που ερευνούν την υπόθεση αυτή. Μετά την ολοκλήρωση του σχετικού ελέγχου το ΕΣΡ θα αποφασίσει για το αν θα εγκρίνει τη μεταβίβαση αυτή ή όχι».

Με ενδιαφέρον, τόνισε ο κ. Σούρλας, αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε όλα τα ζητήματα που τίθενται και απασχολούν την κοινή γνώμη, όπως για παράδειγμα αν έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές σε offshore εταιρεία, ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα-αγοραστές και το πόθεν έσχες των χρημάτων που διατέθηκαν για την αγορά. Και είναι απαραίτητα όλα αυτά γιατί το μεγάλο ζητούμενο για τους πολίτες είναι η διαφάνεια.
ΑΘΗΝΑ, 20-08-2013
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Εγκώμιο για 9 ελληνικά νησια πλέκει το CNN!

Δεν υπάρχει μόνο η Ελλάδα της κρίσης, του κουρέματος και της κακής οικονομίας που απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ. Υπάρχει και η Ελλάδα του τουρισμού, ο παράδεισος για χιλιάδες τουρίστες.

Αυτή τη φορά, το CNN αποφάσισε να... ψάξει και να βρει ποια από τα ελληνικά νησιά ταιριάζουν στους αναγνώστες του. 1.400 έχει η Ελλάδα άλλωστε...
Ο εμφύλιος στην Αίγυπτο «στέλνει» ξένους τουρίστες στην Ελλάδα
Και από αυτά, ο συντάκτης του αμερικανικού δικτύου ξεχώρισε εννέα. Όλα στις Κυκλάδες, που έχει και την καλύτερη σύνδεση με τον Πειραιά, όπως γράφει. 

Το CNN χωρίζει σε... κατηγορίες τις εννέα επιλογές του: 

Καλύτερο τοπίο: Σαντορίνη


Ένα νησί με τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Το ηφαίστειο, η Καλντέρα, η Κόκκινη παραλία, το ηλιοβασίλεμα στην Οία, τα γεμάτα ζωή Φηρά. Κάθε σούρουπο, η κοσμοσυρροή για να απολαύσουν οι τουρίστες τον ήλιο θα βυθίζεται στο Αιγαίο. 

Η Καλντέρα και η θέα της - Σαντορίνη
Η Καλντέρα και η θέα της - Σαντορίνη
Καλύτερη νυχτερινή ζωή: Μύκονος


Τη θεωρεί «απάντηση» της Ελλάδας στην Ίμπιζα της Ισπανίας! Τα σοκάκια που είναι πάντα γεμάτα κόσμο, τα κοκτέιλ στη Μικρή Βενετία και όλα τα κλαμπ όπου μπορεί κανείς να γλεντήσει. Προτείνει να φάτε μακαρόνια με κοπανιστή (τυρί για τους μη μυημένους) 

Η μικρή Βενετία και τα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
Η μικρή Βενετία και τα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
Ο πιο παραδοσιακός προορισμός για ζωή σε χωριό: Νάξος

Δεν είναι μόνο η Χώρα του νησιού, είναι τα 46 παραδοσιακά χωριά που αξίζει να δει κανείς σύμφωνα με το CNN. Για τους φούρνους και τα καφενεία, όπου ηλικιωμένοι πίνουν τον καφέ τους κάτω από τον ήλιο και μοιράζονται τις ιστορίες τους. Ο Κινίδαρος, το Χαλκί, η Απείρανθος, το Σαμαρδάκο, η Κεραμωτή. 

Η Χώρα της Νάξου
Η Χώρα της Νάξου
Που να κάνετε kiteboard και windsurf: Πάρος


Πού αλλού, αφού εκεί φυσάει... πάντα! Το CNN έμαθε το μελτέμι, πως ο Τομ Χάνκς αγόρασε σπίτι στην Αντίπαρο, έμαθε την Πούντα, τη Χρυσή Ακτή, τη Σάντα Μαρία και πως η Πάρος μπορεί να είναι εξίσου κοσμοπολίτικη με τη Μύκονο

Πάρος, η αρχόντισσα του... μελτεμιού!
Πάρος, η αρχόντισσα του... μελτεμιού!
Οι καλύτερες παραλίες: Μήλος


Κάθε κυκλαδίτικο νησί έχει τις όμορφες παραλίες του, κανένα δεν υπόσχεται όσα η Μήλος σύμφωνα με τον συντάκτη. Άλλες έχουν λευκή κι άλλα μαύρη άμμο, άλλες είναι βραχώδεις. Τα νερά είναι από σμαραγδένια μέχρι καταγάλανα... Υπάρχουν 80 παραλίες, πολλές προσβάσιμες μόνο με πλοιαράκι. Προτείνονται: Σαρακήνικο, Τσιγκάρδο, Παλιοχώρι, Παπαφράγκας, Παλιόρεμα.

Γαλάζιο και λευκό στη Μήλο
Γαλάζιο και λευκό στη Μήλο
Καλύτερο νησί για τους λάτρεις της φύσης: Ικαρία


Το νησί που είναι γνωστό για τον μύθο του Ίκαρου και τα πολλά χρόνια ζωής των κατοίκων του. Ο συντάκτης έχει μείνει... άφωνος με την ποικιλομορφία της Ικαρία, που έχει ποτάμια και μικρές λίμνες, δάση με πεύκα και δρυς. Οι περίπατοι στα μονοπάτια που ενώνουν τα χωριά κάνουν τον επισκέπτη να γνωρίσει τον τρόπο ζωής των Ικαριωτών. Αναφέρει τα λουτρά της Θέρμα. 

Ο χρόνος κυλά αλλιώς στην Ικαρία
Ο χρόνος κυλά αλλιώς στην Ικαρία
Το καλύτερο νησί για... Ροβινσώνες: Κουφονήσια


Επί της ουσίας είναι δυο νησιά: το άνω και το κάτω. Μοιάζουν ακατοίκητα, σαν ο τουρισμός να τα ξέχασε, ίσως γιατί το πλοίο κάνει 6 ώρες να φτάσει, γράφει ο συντάκτης. Η Χώρα διατηρεί το γνώρισμα του χωριού των ψαράδων. Δεν υπάρχουν πολλά να κάνεις, αλλά αυτή είναι η ιδέα... Μπορεί κανείς να πάει με καΐκι στην Κέρο ή απλά να απολαύσει τις παραλίες του νησιού.

Τα Κουφονήσια υπόσχονται... χαλάρωση
Τα Κουφονήσια υπόσχονται... χαλάρωση
Το καλύτερο νησί για ζευγάρια: Φολέγανδρος


Είναι καλύτερος προορισμός για... «πιτσουνάκια» και από τη Σαντορίνη. Δε συγκεντρώνει πλήθη και υπόσχεται μοναξιά, ήλιο και θάλασσα. Η Χώρα του νησιού, χτισμένη σε ένα λόφο 650 μέτρων, με τα παραδοσιακά λευκά σπίτια, τα γαϊδουράκια που παραμένουν το βασικό μέσο μεταφοράς. Εδώ έρχονται συγγραφείς και ζωγράφοι από την Ευρώπη για να βρουν έμπνευση. Highlight το σπήλαιο της Χρυσοσπηλιάς. 

Βόλτα με γαϊδουράκι στη Φολέγανδρο
Βόλτα με γαϊδουράκι στη Φολέγανδρο
Το νησί των καλοφαγάδων: Κρήτη


Η Άγρα Δύση της Ελλάδας όπως γράφει ο συντάκτης του άρθρου. Οι κάτοικοι διατηρούν μια ανεξαρτησία και αγαπούν τα όπλα (βλέπε: μπαλωθείς). Η Κρήτη είναι ευλογημένη με εύφορο έδαφος και καλλιέργειες που δεν έχουν «μολυνθεί» από τη βιομηχανική γεωργία. Θα είναι δύσκολο, γράφει, να φάτε κακό φαγητό σε κάποια ταβέρνα, έστω και τουριστική ή σε κάποιο καφενείο. Μην ξεχνάμε και τη ρακί, βεβαίως βεβαίως. 

Θάλασσα και βουνό, καλό φαϊ, ρακί και μπαλωθιές! Αυτή είναι η Κρήτη
Θάλασσα και βουνό, καλό φαϊ, ρακί και μπαλωθιές! Αυτή είναι η Κρήτη

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Βόμβες μολότοφ βρέθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μετέτρεψαν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο σε αποθήκη για μολότοφ



Είκοσι αυτοσχέδιες εμπρηστικές κατασκευές (βόμβες μολότοφ) τοποθετημένες μέσα σε πλαστικό κιβώτιο, βρήκε χθες το πρωί σε χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) εργαζόμενος εταιρείας φύλαξης του ιδρύματος.

Οι 17 διαπιστώθηκε ότι ήταν γυάλινες φιάλες με εύφλεκτο υγρό και προσαρμοσμένο τεμάχιο υφάσματος στο στόμιο της κάθε φιάλης και οι τρεις πλαστικές, των 750ml, με εύφλεκτο υγρό, στις οποίες είχαν προσαρμοστεί με αυτοκόλλητη ταινία ισχυρές κροτίδες και μεταλλικές βίδες.

Οι βόμβες μολότοφ παραδόθηκαν χθες το βράδυ στο Τμήμα Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, το οποίο διενεργεί προανάκριση.


Τα συμπεράσματα δικά σας...

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Πόσο καφέ «επιτρέπεται» να πίνουμε! - Έρευνα

Πόσο καφέ μπορείτε να πίνετε ημερησίως και οι κίνδυνοι για όσους το παρακάνουν


Ο καφές είναι μια αγαπημένη συνήθεια για σχεδόν όλο τον κόσμο. Μια κυρίως πρωινή ιεροτελεστία που μέχρι ένα σημείο μπορεί να έχει και θετικές συνέπειες για έναν οργανισμό. Καταπολεμά την κατάθλιψη στις γυναίκες, μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού και της εκδήλωσης προστάτη στους άνδρες.

Πόσα φλιτζάνια καφέ μπορούμε να καταναλώνουμε, όμως; Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε την τρέχουσα εβδομάδα υποδεικνύει πως το όριο για όσους είναι μικρότεροι από 55 ετών είναι 28 φλιτζάνια την εβδομάδα. Κοινώς τέσσερα την ημέρα. Οσοι ξεπερνούν αυτό το όριο, σύμφωνα με την ίδια έρευνα αυξάνουν κατά 56% την πιθανότητα θανάτου. Στις γυναίκες το ποσοστό επικινδυνότητας από την πολλή κατανάλωση καφέ είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Αν είστε πάνω από 55 μπορείτε να πιείτε σχεδόν όσο καφέ θέλετε, αφού τα ευρήματα της έρευνας δείχνουν πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι δεν επηρεάζονται από τον πολύ καφέ. Ακόμα κι αν πίνουν οκτώ φλυτζάνια την ημέρα.


http://www.iefimerida.gr/node/118577#ixzz2cJlWFpfY

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στις 26/8 πάει Βόλο

Ο αγαπημένος Θανάσης Παπακωνσταντίνου από την κοιλάδα των Τεμπών επισκέπτεται το Βόλο για μια μεγάλη εμφάνιση στο τελείωμα του καλοκαιριού!



Η Plenty Projects σε συνεργασία με τη διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Βόλου μας προσκαλεί όλους σε μια μεγάλη συναυλία με παράλληλο κοινωφελές έργο: φέρνουμε μαζί μας σχολικά είδη στην εκδήλωση, τα οποία θα συγκεντρωθούν και θα μοιραστούν σε μαθητές του Βόλου που το έχουν ανάγκη.

Περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση με τη συλλογή σχολικών ειδών, σε ειδικό δελτίο τύπου.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός έρχεται στο Βόλο και μας ετοιμάζει ένα τρίωρο πρόγραμμα κατά πολύ ανανεωμένο, βασιζόμενο σε όλη τη δισκογραφική του κατάθεση από "Αγία Νοσταλγία" μέχρι και "Μαγγανείες", με μελωδίες που θα ξορκίσουν το μούδιασμα και την κατήφεια των ημερών.

Μαζί με το Θανάση Παπακωνσταντίνου στο λαούτο και το μπουζούκι, η μοναδική Ματούλα Ζαμάνη στο τραγούδι!

Επίσης το μεγάλο σχήμα που αποτελούν οι αξιόλογοι μουσικοί και σταθεροί συνοδοιπόροι: Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα, πλήκτρα, τραγούδι), Δημήτρης Μυστακίδης (Κιθάρα, λαούτο), Κώστας Παντέλης (ηλεκτρική κιθάρα), Σωτήρης Ντούβας (τύμπανα), Χρυσόστομος Μπουκάλης μπάσο, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος τρομπέτα/φλικόρνο, Γιάννης Αντωνιάδης κλαρίνο, Κωστής Ζουλιάτης πλήκτρα, Αλέξανδρος Κτιστάκης τραγούδι.

Για φυλακτό τους, φέρουν τα λόγια του ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου:

"...και τι δεν κάνατε για να με θάψετε

όμως ξεχάσατε πως ήμουν σπόρος..."




ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 26 AΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ανοικτό Δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου

Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση 10 ευρώ , ταμείο 13 ευρώ


σημεία διάθεσης

-Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο

-Ελεφαντας coffee bar

-Τσιπουραδικο 'Η Γιωτα' (Παλιά Βόλου, Τσαριτσάνης κ Κροκίου)

Έναρξη προπώλησης μετά από την 21

πληροφορίες: 6972 205007 , info@plentyprojects.com

Facebook event : www.facebook.com/events/448456378585989/?ref=3